Derby County: Paul Warne’s Joe Wildsmith decision looks to have paid off with ex-Arsenal player – View

DUSSELDORF, GERMANY – JULY 6: Breel Embolo of Switzerland (L) and Ezri Konsa of England compete for the ball during the UEFA EURO 2024 quarter-final match between England and Switzerland at Düsseldorf Arena on July 6, 2024 in Dusseldorf, Germany. (Photo by Ralf Ibing – firo sportphoto/Getty Images)

In de loop van their League One promotion campaign was the 28-year-old outstanding for County, keeping 20 clean sheets in 40 league wedstrijden en conceding a minimum van 31 goals. Volgens normale managers zou dit voldoende zijn om de speler een nieuw contract te geven dat voldoet aan zijn behoeften, maar dat is niet het geval voor Paul Warne. De manager van Derby is vaak duidelijk in zijn wens om voetballers te hebben die zich hebben ingezet om voor zijn club te spelen. In juni maakte hij zijn mening over de situatie van Wildsmith duidelijk tijdens een live radio-interview met TalkSport. Joe’s contract was voorbij. We hadden een nieuw contract besproken vorige season, maar dat mislukte, dus we gingen gewoon door. I would like to sign a number one that is better than

GET SOME MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *