Just in Tottenham in £12.7m transfer ‘talks’ as clear timeline set for Ange Postecoglou

In de zomertransferperiode hebben Tottenham reeds veel activiteit geleverd, met drie nieuwe aanwinsten en six ontslagen. Eerder deze week werden de twee meest recente verkopen van de club officieel bevestigd: Archie Gray komt over van Leeds United en Joe Rodon vertrekt na een uitstekende loan spell op Elland Road. Over het weekend begonnen Spurs zich voor te bereiden op de 2024/25-seizoen, met Gray en Lucas Bergvall als nieuwe aanwinsten op Hotspur Way. Destiny Udogie, who suffered an injury in April, was captured for the first time in three months, along with forgotten stars like Manor Solomon and Sergio Reguilon also reported for pre-season.

 

GET SOME MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *