Degenen die in Coventry wonen, hopen dat de boodschap van Callum O’Hare niet voorafgaat aan de vreselijke nederlaag van Leeds United en Leicester City. Bekijk

Close Current Submenu Latest TRANSFERI’m NEWS SUBMENU CHALLENGE SUBMENU LIGA Een submenu, een competitie, twee submenu’s, de FA Cup, de EFL Cup en de EFL-trofee Faithful Coventry City will hope De boodschap van Callum O’Hare komt niet voorafgaand aan de vreselijke nederlaag van Leeds United en Leicester City: Verkennen van Coventry City 4 Thread gemaakt door Jack Price drie uur eerder Volg “Share”-link gekopieerd naar clipboard Callum O’Hare staat voor een belangrijke zomerdeadline nadat hij het aanbod van een nieuw contract van Coventry City heeft afgewezen, waardoor een groot aantal kandidaten zijn signaturen proberen te krijgen. Supporters know the feeling all too well following Viktor Gyokeres and Gustavo’s double-exit, and struggling to hold onto prized assets is often a caveat that comes with the territory for patient, upwardly-mobile clubs of Coventry’s ilk.

GET SOME MORE NEWS ON

        FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *