Breaking news: Ezri Konsa’s outstanding performance helpte England to beat Switzerland on penalties in the quarter-finals of the Euro 2024. Aston Villa fans willen zich dankbaar voelen voor hem.

He wachtte geduldig, maar Aston Villa-verdediger Ezri Konsa kreeg uiteindelijk de kans om voor England te spelen bij de Euro 2024, en hij nam de kans aan. Konsa werd geprezen voor zijn prestatie, en England bereikte de semi-finales met de pijn in de keel, beating Switzerland op penalties. As his calming presence radiated throughout the entire squad, the 26-year-old was outstanding on the night in the biggest game of his life. Konza scoorde 47 van de 48 passes en maakte belangrijke headed clearances, waar Villa-supporters al lang gewend waren. Maar Marc Guehi keert terug omdat de Engelse mastodont in natuurlijke omstandigheden zichzelf onmisbaar had gemaakt.

 

GET SOME MORE NEWS ON

         FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *