Breaking comfird deal ON Brighton beat several Premier League and European clubs to signing of ‘next Bukayo Saka’

Brighton kondigde de komst van de aanvaller aan met een contract van vier jaar, boven Newcastle, terwijl Arsenal ook op zoek was naar hem. Volgens talkSPORT was Borussia Dortmund ook geïnteresseerd in Cozier-Duberry. Arsenal was ook op zoek naar de jongen, die Jack Wilshere had geclassificeerd als een van de beste spelers in hun academie. Adverteren The Three-Minute Rule: How One Book Changed My Life The Three-Minute Rule: Hoe een enkel boek mijn leven veranderde Thousands believe in the productivity routine presented in the three-minute rule book. I tried it to find out what the fuss was all about. Het magazine Blinkist

 

    GET SOME MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *