Breaking comfird New deal Aston Villa signing makes pre-season headstart before meeting teammates

Kosta Nedeljkovic, ‘n onlangse aankoop by Aston Villa, is gesien tydens ‘n Villa-oefensessie en in die top van die Villa-oefengroep voor die aanvang van die pre-season in die komende maand. Villa spelers, insluitend diegene wat nie vir die nasionale span gekies is hierdie summer nie, is tans geniet ‘n langdurige rustyd nadat Unai Emery die klub in die Champions League gelei het. In preparation for the ongoing Euro 2024, begin the new season in late August. While a lot of players are on vacation or relaxing at home, is Nedeljkovic, a young defender, making a head start on preparations before he joins his new teammates later this summer. A permanent move was approved by Nedeljkovic.

GET SOME MORE NEWS ON

        FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *