Manchester United urge 11-goal forward to wait for them as Serie A giants struggle to finalize deal with hijack on the cards

HITC rapporteer dat Manchester United ‘n belangstelling in Joshua Zirkzee het en dat AC Milan aktief ‘n transaksie probeer. The Bologna striker, whose contract has a £34 million release clause, has many Premier League teams interested. Arsenal het aanvanklik Benjamin Sesko van RB Leipzig gekies, maar die Slovenian het besluit om sy kontrak met die German club te verleng. As gevolg van hierdie verandering is die fokus nou op Joshua Zirkzee, wat hom ‘n gewilde keuse vir die Gunners maak. Furthermore, the Dutch striker has also attracted interest from Liverpool and Manchester United. volgens HITC.

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *