Breaking news just in Southampton look set to make their third signing of the summer as they prepare for their return to the Premier League.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 30: Saman Ghoddos of Brentford during the Premier League match between Crystal Palace and Brentford FC at Selhurst Park on December 30, 2023 in London, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)

Fraser Spinney: Terwyl Southampton gereed maak vir hul terugkeer na die Premier League, beplan hulle om hul derde speler van die summer te maak. The first arrival was Taylor Harwood-Bellis, whose Manchester City loan was made permanent for £20 million following the confirmation of his promotion. My FULL Euro 2024 Predictions | Winners, Golden Boot, Flops, Ens. Op Friday het Southampton ‘n emosievolle terugkeer na die klub aangekondig. Dit het begin met Southampton se legendariese Adam Lallana se afsluiting van sy Brighton-kontrak. Manager Russell Martin is bewus van die werk wat hy hierdie summer moet doen om sy squad voor te berei vir ‘n uitdagende Premier League-seisoen waarin oorlewing die belangrikste prioriteit is. The club has had a good start to the

GET MORE NEWS ON

       FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *