Recente nieuwsberichten uit Derby County hebben betrekking op een vertrek van een voormalige Celtic-ster. John Kemble Door Jamie Kemble

Commentaar A move to the Championship is being linked to a former Celtic star who was once tipped for big things. A man who used to play for Celtic is being linked to a move to the Championship with Derby County, which has just been promoted. In de afgelopen season bereikten de Rams their return to the Championship door in de tweede plaats te eindigen achter Portsmouth en een automatische promotie naar de tweede divisie te behalen. Before the new season starts, they will be asked to prepare for Championship football. Derby zou naar Brest kunnen kijken voor een zomeraankoop, volgens Football Insider. Karamoko Dembele, de ex-speler van Celtic, wordt ook geassocieerd met een move. Adverteren Hidden

GET MORE NEWS ON

       FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *