Breaking news terwijl Cardiff City zich voorbereidt op korte transfergesprekken terwijl Derby County wacht op een update over Ebou Adams.

Derby County verwacht wat meer duidelijkheid van Cardiff City’s einde in de komende week met betrekking tot het onderwerp van midfielder Ebou Adams. Manager Erol Bulut, die onlangs zijn toekomst bij de Bluebirds heeft bevestigd door een nieuw contract te ondertekenen, is vermoedelijk op vakantie geweest, maar hij zal terugkeren om gesprekken te voeren met de clubleiding. BBC Sport meldt dat Bulut van plan is samen te komen met chief executive Ken Choo en chairman Mehmet Dalman om te bespreken waar en wie ze kunnen rekruteren, aangezien ze mogelijk tot 37 spelers hebben op hun lijst en departures onvermijdelijk zijn als hij zijn doel wil bereiken.

GET MORE NEWS ON

        FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *