Nieuwe informatie Birmingham City werd aangemoedigd om een deal van £300k met Brighton and Hove Albion te krijgen – Ik kreeg net dat “een snip”.

De Blues beginnen hun eerste seizoen in League One sinds de seizoen 1994/95, na 29 jaar in de Championship en soms in de Premier League. Tom Wagner leidt Knighthead, de ownership group van de club, en hij is aangenomen op het board of directors van de club door NFL-legende Tom Brady. De Amerikaan is altijd toegewijd aan hun doelen voor de langdurige supporters. De plannen werden niet belemmerd door de relegation uit de competitie, en buitenlanders verwachtten dat Birmingham de eerste keer zou gaan voor promotie. Deze verwachting is alleen maar versterkt door de recente transferspeculaties. Een Birmingham City-fan ziet een mogelijke “snip” transfer voor Brighton-midfielder.

GET MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *