Confirming the deal with Matty Cash: Milan staat recht tegenover Aston Villa.

 

 

 

Milan is in contact met Aston Villa om een mogelijke oplossing voor Matty Cash te onderzoeken, aangezien de Poolse competitie direct wordt belemmerd. A new right back is one of the Rossoneri’s top priorities for the summer transfer window, as the club is eager to move Alessandro Florenzi and has doubts about Davide Calabria’s future, who has a year left on his contract in the Lombardy capital. Milan zijn al een tijdje op zoek naar Matty Cash, en director Geoffrey Moncada is onlangs naar London gereisd om met Aston Villa te praten en ook informatie te verzamelen over Chelsea striker Armando Broja.

GET MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

4 thoughts on “Confirming the deal with Matty Cash: Milan staat recht tegenover Aston Villa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *