Breaking news over wat er gebeurde terwijl Leeds United zich voorziet van een van de duurste selecties in de Championship voor de komende season.

Het onderwerp van discussie deze zomer zullen hun spelers zijn. De nederlaag van de Whites tegen Southampton in de play-off finale van vorige maand heeft hen voorbereid op another Championship football season. Het is al erkend door voorzitter Paraag Marathe, maar hij benadrukt dat ze een team hebben dat voldoende sterk is om een betere prestatie te leveren wanneer de season begint in augustus. Evenals de transfer window niet officieel zal worden geopend op Friday, is er al veel speculatie over wie zou kunnen vertrekken van Elland Road. Crysencio Summerville, Willy Gnonto, Georginio Rutter and Archie Gray were all told to go for the exit door by BBC journalist Rory Smith almost right after losing to Southampton. Leer verder

GET MORE NEWS ON

         FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *