Breaking news alleen omdat een voormalige speler van Leeds United die Huddersfield Town en Barnsley had geprobeerd, een topflight move maakt.

Former Leeds United prospect Josh Rae has landed a move to Scottish Premiership outfit St Johnstone.

Having verhuisd naar Leeds van Celtic, de 23-jarige speelde in de jeugdafdeling van het team. When he played for Hamilton Academical’s under-20s as a 13-year-old, he earned a move to Celtic Park. He was a highly-rated prospect. However, he failed to make a senior breakthrough at Elland Road and tried with Barnsley and Huddersfield Town in search of a chance in the English game. In de loop van de tijd keerde hij terug naar Schotland en was het meest recent in de boeken van de Airdrieonians.

GET MORE NEWS ON

        FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *