Goed nieuws is dat Brighton momenteel gesprekken heeft met een contract van £70k per week met een voetbalster die door de Bundesliga club wordt gewild.

de meest recente berichten over Brighton and Hove Albion en de rest van de Premier League Brighton and Hove Albion zijn volgens berichten in gesprek met de Duitse voetballer Pascal Gross over een nieuw contract. De 32-jarige Gross is nog een jaar verbonden aan zijn huidige contract deze zomer en wordt geassocieerd met een terugkeer naar de Bundesliga. Eintracht Frankfurt lijkt bereid te zijn om een contract van drie jaar te bieden. Adverteren Hide Ad Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Brighton and Hove Albion FC. Add uw e- The Google Privacy Notice and Terms of Service apply to this website, as well as reCAPTCHA. At the moment is the Albion midfielder with the German national team and preparing for the European Champions League, which starts this Friday when host country Germany plays Scotland.

GET MORE NEWS ON

         FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *