Breaking news: Leeds United is reeds bewus daarvan dat ‘n groot aantal van hulle spelers sal ondersoek word gedurende die summer.

This summer, their players will be the focus of attention. Daar sal ‘n paar verkoopsgeleenthede wees as gevolg van die Whites se mislukking om Southampton in die play-off final van die vorige maand te klop op Wembley, wat hulle voorberei vir ‘n nuwe Championship-seisoen. Alhoewel hy dit erken, sê leier Paraag Marathe dat hulle ‘n sterk span sal hê wat in staat sal wees om ‘n beter prestasie te lewer wanneer die season in August begin. Daar is reeds baie spekulasie oor wie kan Elland Road verlaat, ten spyte van die feit dat die transfervenster nie amptelik sal oopmaak until Friday nie. Rory Smith, ‘n BBC-joernalis, het Crysencio Summerville, Willy Gnonto, Georginio Rutter and Archie Gray byna onmiddellik na Southampton se nederlaag gestuur. Leer bykomend

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *