Breaking news confirms Martin Dubravka’s request for Celtic transfer as Newcastle United goalkeeper’s exit is clear.

Celtic is op soek na Newcastle United se goalkeeper Martin Dubravka. Following Joe Hart’s retirement last month, are the Premiership and Scottish Cup winners looking for a new No. 1. Manager Brendan Rodgers is van mening dat Toon se Slovakian keeper ‘n posisie kan beklee wat soortgelyk is aan dié van Hart in drie uiters suksesvolle jaar naby die grens. Selfs al is Dubravka 35 jaar oud, hy was ‘n gereelde speler vir Newcastle in die tweede half van die vorige season en hy glo hy kan nog twee jaar lank op ‘n hoë vlak speel. With Nick Pope ahead of him at St. James’ Park and the Geordies close to a £15m move for Burnley’s James Trafford, he will be able to leave after six years.

GET MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *