Breaking news I think he’s priceless” – Coventry City urged against Ben Sheaf sale but told to consider double exit

This article is part of Football League World se “Terrace Talk”-reeks, waarin ons FLW Fan Pundits persoonlike menings gee oor die nuutste nuus, teams, spelers, managers, moontlike signings, ens. Another memorable season was spent by Coventry City, but they were disappointed to not finish in the play-off places. Mark Robins het ‘n uitstekende werk vir die Sky Blues gedoen. Daarbenewens, na ‘n merkwaardige comeback against Man Utd by Wembley, was hulle net ‘n paar millimeter weg van bereiking van die FA Cup final.

Daar is ‘n groot waarskynlikheid dat daar nog ‘n geleentheid vir verandering in Coventry sal wees, aangesien Callum O’Hare sal moet vervang word as gevolg van sy versuim om die aanbieding van ‘n extension te onderteken.

       GET MORE NEWS ON

      FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *