Breaking news: Todd Boehly sluit ‘n £85m dubbele kontrak, wat bydra tot Enzo Maresca se ideale Chelsea-span.

Chelsea se nuwe hoofafrigter, Enzo Maresca, poog om ‘n squad te bou wat in staat is om trofees te wen, wat beteken dat die somer dalk uitdagend sal wees vir die klub. The Blues will play in the Europa Conference League in the 2024/25 season, in addition to the Premier League, FA Cup, and Carabao Cup. As gevolg hiervan sal spelers baie tyd hê om Maresca te beïndruk terwyl die Italian probeer om sy possession-gebaseerde attacking styl te gebruik. Daarteenoor word verwag dat Chelsea se transfermark voor die begin van die kompetisie besig sal wees, aangesien ‘n groot aantal spelers sal aankom en gaan. Conor Gallagher is one of the players who may leave Stamford Bridge in the weeks to come.

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *