Breaking news: The payout for Corberan, which is estimated to be £3m to £4m, will not be ideal in a summer when Leicester already needs to raise money.

Daar is dus ‘n moontlikheid dat, hoewel Corberan ‘n sterk en waarskynlik gewilde aanstelling sal wees, dit nie ‘n goeie idee is om ‘n aansienlike bedrag geld op hom of enige manager wat tans onder kontrakte is, te bestee nie. Cooper s’n is ‘n voorbeeld hiervan, met die hoogs gewaardeerde bestuurder gereed en beskikbaar vir ‘n nuwe uitdaging na sy tyd in Nottingham Forest. West Brom sal baat vind as gevolg van Leicester City se onderhandelinge met Cooper, wat die Baggies hopelik sal help met hul pogings om Corberan te behou. As voorheen genoem, is die voormalige Leeds United-trainer baie gewild by The Hawthorns. They hope he will be the man who will help them return to the Premier League. ondanks die feit dat dit nie ‘n verrassing sal wees as hy die top-flight bereik sonder

GET MORE NEWS ON

         FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *