Breaking news: The most recent developments from Germany may soon have an impact on the situation regarding the ownership of Crystal Palace.

Jonny Maze The most recent developments from Germany could soon have an impact on the situation regarding the ownership of Crystal Palace. John Textor se aankondiging dat hy ‘n poging aanwend om sy aandele in Crystal Palace te verkoop, het die toestand van Selhurst Park-eienaarskap weer onder druk gestel. Selfs al besit hy 45% van die club, het die Amerikaanse sakeman uitgeput van sy onvermoë om besluite by Palace te neem. As gevolg hiervan het hy tot die gevolgtrekking gekom dat die Eagles nie in ooreenstemming is met sy multi-club model nie, en daar word gerapporteer dat hy tans in ‘n poging is om Everton te koop. As gevolg hiervan het iemand die geleentheid om in Palace te belê en die aandele te verkry. as gevolg van vroeë inligting wat daarop dui dat Steve Parish dalk probeer om sy 10% te verhoog.

GET MO

NEWARK, NJ – MAY 28: David Blitzer Managing partner of the New Jersey Devils speaks during the introduction of Sheldon Keefe(not pictured) as New Jersey Devils head coach at the Prudential Center on May 28, 2024 in Newark, New Jersey. (Photo by Rich Graessle/NHLI via Getty Images)

GET MORE NEWS ON

   FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *