Breaking news: Mourinho has joined Fenerbache, adding £135m to their market cap.

June 6—After Jose Mourinho, a former coach of Real Madrid, Chelsea, and Manchester United, was appointed to the Turkish League team, Fenerbahce’s stock has soared. As gevolg van inligting verkry van Theyscored.com, ‘n live score webwerf, het die aanlyn belangstelling in Fenerbahce-aandele gedurende die afgelope twee weke met ‘n hoogtepunt van agt keer die gemiddelde volume. Fenerbahce se markwaarde het met ‘n merkwaardige £135 miljoen gestyg sedert die president van die klub die eerste keer Mourinho op televisie genoem het op 13 May. As gevolg van die feit dat pen nou formeel op papier geplaas word, is dit logies dat daardie aantal sal toeneem. Volgens ‘n Google Trends-analise het searches vir “How to buy Fenerbahce shares” in Turkey in die afgelope twee weke met 800% toegeneem as gevolg van

GET MORE NEWS ON

             FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *