Breaking news: Last summer was Illan Meslier sterk gevra om te gaan by Leeds United, en The Whites was in kontak met ‘n paar goalkeepers om hom te vervang.

Meslier het sedertdien voortgegaan om op Elland Road te bly, en met 19 clean sheets het hy die Golden Glove in die Championship gewen, ten spyte van die kritiek wat hy ontvang het gedurende die proses, en hy het ook another twee clean sheets in die play-offs behou. However, as a result of the 49ers’ failure to avoid relegation this season, combined with the club’s need to sell players as a result of reports that the club is owed £190m in player transfers, Meslier could be one of the players the 49ers are willing to sell. As dit so is, As gevolg hiervan benodig Leeds ‘n potensiële lys van moontlike byvoegings tussen die sticks. By releasing a 27-year-old goalkeeper, het Fulham dalk The 49ers die perfekte vervanger gegee.

GET MORE NEWS ON

              FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *