As Tottenham and Aston Villa soek na die Engelse midfielder, is die nuwe Chelsea-hoof Enzo Maresca besig om Leicester, die vorige span, te besoek vir ‘n £40m-rated ster om Conor Gallagher te vervang.

 

 

 

Volgens MailOnline het Kyle Walker se wife, Annie Kilner, besluit om nie te vlieg na die Euros as deel van die amptelike WAGs groep nie omdat sy nie wil speel ‘happy families’ saam met die England footballer nie. Advertering In plaas daarvan beplan Annie, 30, om ‘n private vliegtuig te huur en met haar vier kinders saam met Walker te vlieg na elkeen van England se wedstryde in Germany. Annie sal ongeveer £35,000 betaal vir elke terugkeer met die vliegtuig, en sy beplan om ‘n vriend saam te bring om te help met die kinders, Rezon, wat twee maande oud is, en die seuns Roman, wat elf jaar oud is, Riaan, wat sewe jaar oud is, en Reign, wat vyf jaar oud is. ‘Things have got really bad between Annie and Kyle, and she is

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *