Leicester City moet vinnig optree nadat hulle van ‘n potensiële kandidaat onthul is om Enzo Maresca te vervang.

Leicester City het die Championship in

NOTTINGHAM, ENGLAND – DECEMBER 15: Steve Cooper the head coach / manager of Nottingham Forest during the Premier League match between Nottingham Forest and Tottenham Hotspur at City Ground on December 15, 2023 in Nottingham, England. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

2023/24 gewen en gepromoveer na die Premier League, maar hul summer het nie goed begin nie. The Foxes is besig om ‘n nuwe manager te vind in plaas daarvan om voor te berei vir die komende season, aangesien Enzo Maresca as die nuwe Chelsea-bestuurder aangekondig is. Daar was ‘n aantal moontlike kandidate vir die genoemde pos, maar een kandidaat is tans duidelik oor sy standpunt. Read More: 3 on radar for Leicester City manager, including Manchester United legend

GET MORE NEWS ON

              FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *