As gevolg hiervan doen West Ham ‘n aansienlike poging om ‘n “besondere” kaptein saam met Luis Guilherme aan te stel.

Est Ham maak ‘n groot poging om ‘n “special” kaptein saam met Luis Guilherme te teken. Bayer Leverkusen is in ‘n stryd vir die 26-jarige. Luis Guilherme: Daar is berig dat West Ham United ‘n enorme bid gedoen het om ‘n “special” kaptein van ‘n klub te neem terwyl die klub probeer om ‘n paar vinnig te neem hierdie summer. Lopetegui wil sy invloed op West Ham vestig The Hammers, wat tans onder die leiding van hul nuwe manager Julen Lopetegui, kan ‘n moeilike tyd in die transfermarkte van hierdie somer hê. veral nadat Lopetegui verklaar het dat hy sal poog om die situasie by die London Stadium op sy eie manier te verander. In die eerste plek is ek verheug om deel te wees van hierdie groot se toekoms.

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *