Leeds United se signings vir 2023/24 is rated as volg: Twee uitsonderlike kombinasies kry 9/10, terwyl een swak is met 3/10.

From their tien aankoms, Leeds United het wisselende resultate gehad. Leeds United het verloor in die laaste ronde van hulle Championship promotion-kompetisie, maar hulle kan dink aan ‘n uitstekende seisoen hierdie summer. Over 46 wedstryde het Daniel Farke se span 90 punte gekry, wat hulle meer as genoeg uitstekende speletjies en opwindende oomblikes geskep het. Leeds het baie goeie spelers van die Premier League saamgebring, maar Farke kon die span verander deur slim signings te maak, bring spelers van die beste spanne oor.

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *