In die geval dat transfer rumours waar is, het Everton ‘n span van £186m wat Chelsea se aanvaller en Leeds United se sterspeler insluit. Kyk na die gallery.

Given Everton’s ongoing financial problems, the summer window should be interesting. Fans van Everton hoop dat daar ‘n groot geleentheid vir transfers in die somer sal wees, maar weens hul finansiële probleme is daar geen versekering nie. As gevolg van die afwesigheid van Andre Gomes, Andy Lonergan en Dele Alli, sal daar veranderinge wees, maar daar sal ‘n behoefte aan fondse wees om die klub te help om sy finansiële verantwoordelikheid te handhaaf. However, the squads need to improve once again, and many players have been linked to a move that could help them reach their 15th place. If all the transfer rumors are true, this is their starting lineup.

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *