Breaning news just in Kieran McKenna, ‘n voormalige Irish League-speler wat ‘n vorige Northern Ireland youth international spanmaat was, sal ‘n impak op die Premier League maak met Ipswich Town

Thomas Stewart, a former Irish League legende, is nie verbaas oor Kieran McKenna se prestasie nie, aangesien hy saam met hom in die changing room was toe hulle Northern Ireland youth internationals was. Stewart is nou bereid om hom te ondersteun om ‘n impak in the Premier League met Ipswich Town. The 38-year-old, who has previously played for Tottenham Hotspur and Manchester United, secured consecutive promotions with Ipswich, bringing them from League One to the top of England, and having been linked to a number of top jobs, signed a new contract extension earlier this week. Fermanagh se McKenna was ‘n begaafde midfielder voordat hy ‘n suksesvolle coachingloopbaan begin het. Hy het by Spurs begin speel nadat hy as ‘n tiener by Ballinamallard United afgetree het en vir sy land gespeel het

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *