BREAKING news why Kris Boyd pleit vir ‘n “fresh start” at Ibrox next season, as hy beweer dat die meeste van Philippe Clement se Rangers-span nie weer gaan speel against Celtic na hul onlangse Old Firm-defeat nie.

EAKING BBC presenter ‘sorry’ This Morning

legend to return Prem team could face ban Rock musician dies Sportsman falls to death Kate Middleton update Rangers: Twee bekende spelers van die Rangers het bekend gemaak dat hulle hul laaste Premiership wedstryd teen Celtic gespeel het terwyl Ibrox se volledige oorwinning verwag is. Comment: ‘n Voormalige speler van die Rangers glo dat hulle gedurende die summer-transfer window ‘n aansienlike hoeveelheid spelers moet onttrek nadat hulle onlangse nederlaag in die Old Firm ervaar het. Volgens ‘n verklaring wat deur Kris Boyd gelewer is, word daar gevra om ‘n “fresh start” by Ibrox next season, aangesien die meerderheid van Philippe Clement se Rangers-span sal nie in staat wees om

GET MORE NEWS ON

           FAFATÀLLTIMESPORT.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *