Breaking news: Everton maak ‘n “spesifieke” versoek om ‘n aanvaller met 22 G/A te teken. Die “realistiese prys” is €5-7m, en ‘n vertrek in die somer is in die vooruitsig.

By

Ullal on May 28, 2024, tweet that one of the clubs in the picture will sign is Everton. Volgens Florian Plettenberg van Sky Deutschland is Jan-Niklas Beste van FC Heidenheim die beste in die somerseisoen. The reporter contacted X, formerly Twitter, to inform the 25-year-old that a “transfer is still planned” for the following window. When talking about the interested parties of the wingers, Everton is mentioned, as well as Villarreal, Fiorentina, Genoa, and Galatasaray. Plettenberg sê die Toffees en vier ander spanne het “spesifieke navrae” aan Beste gestuur. Daarbenewens verklaar hy dat “discussions are ongoing”, maar dit is onduidelik of Sean Dyche se span betrokke is of of dit ‘n geval is between die speler en die Bundesliga-span. 0:00

GET MORE NEWS ON

                  FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *