BREAKING news I just received that 4 managers Leicester City must consider as Chelsea close in on Enzo Maresca

Chelsea is op soek na Leicester City-

bestuurder Enzo Maresca as ‘n kandidaat vir Mauricio Pochettino se opvolger. Carlos Corberan, Imanol Alguacil, David Moyes en Rob Edwards is moontlike vervangers. Maresca se possession-gebaseerde styl het Leicester gepromoveer, en dit het groot spanne soos Chelsea geïnteresseer. Leicester City het ‘n uitstekende jaar 2023–24 gehad toe Enzo Maresca die Foxes gelei het tot die kampioenskap en ‘n terugkeer na Premier League. Maresca het die Foxes in staat gestel om ‘n aantreklike, possession-gebaseerde spelpatroon te demonstreer, en die Midlands-span het baat gevind by sy leiding. However, the Italian’s performance at King Power Stadium has not been ignored, and following Mauricio Pochettino’s exit, the Telegraph reports that the 44-year-old is Chelsea’s top target.

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *