Breaking news: Everton het in die afgelope paar jaar baie bekende transferfoute gemaak.

Everton is bewus van hul slegte finansiële situasie en hoe dit hulle se summerplanne beïnvloed, maar Sean Dyche het onlangs ‘n slim in-house-aanpassing gemaak wat ‘n uitstekende begin vir die klub bied. Boonop het die ondersteunersbasis deur Kevin Thelwell geskep… Callum Davies vier ure gelede

As die 777 takeover mislukking voortduur, het Sky Sports se redakteur Alan Myers ‘n hint gegee oor moontlike belangstelling in Everton se aankoop. Everton het daarin geslaag om…

In the English Premier League football match between Everton and Sheffield United at Go, does Everton’s Colombian midfielder James Rodriguez a gesture. Sean Dyche beplan ‘n £21m-speler se aankoms in die somer, wat James Rodriguez, wat Everton wou hê, sou bekom in 2020. Everton se finansiële situasie is onwaarskynlik, maar Everton se ondersteuners is reeds vertroud met hierdie situasie. Boonop het die Toffees se finansiële situasie aansienlik agteruitgegaan in vergelyking met die Callum Davies sewe dae gelede

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *