Dit is nie vir jou bekend dat ek nog nooit my selfvertroue verloor het nie, wat Rangers aanmoedig om Loan Star te gebruik.

Despite scoring so few goals in spells at five clubs, Rangers out on loan attacker Sam Lammers maintains that he never lost his confidence. Lammers is on loan by FC Utrecht in the Netherlands, en hy is in uitstekende vorm, firing the side into the playoffs vir a plek in the next season’s Europa Conference League. Aangesien hy ‘n tydperk buite die land deurgebring het, het Lammers net 8 doelpunte in wedstryde teen Atalanta, Eintracht Frankfurt, Empoli, Sampdoria en Rangers behaal. Before he came to Utrecht on loan, the Dutchman was mostly written off at Rangers, but Lammers says his confidence stayed strong. Lammers het verduidelik dat daar ‘n aantal faktore was wat veroorsaak het dat hy nie soveel goals geslaag het as wat hy kon doen nie. I was aware that I could still score.

GET MORE NEWS ON

       FAFATALLTIME.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *