Breaking news: Meer as 670 mense is dood in ‘n landslide in Papua New Guinea, volgens die VN, terwyl survivors na veiligheid soek.

ByROD McGUIRK AP-logo Sondag 26 Mei 2024 om 4:45 vm. ABC7 New York 24/7 Eyewitness News Stream Stream New York’s #1 news – Accuweather – original content 24/7 MELBOURNE, Australia – On Sunday het die International Organization for Migration die aantal mense wat dood is as gevolg van ‘n enorme landslide in Papua New Guinea tot meer as 670, aangesien traumatized familielede en emergency responders hul hoop verloor het om enige survivors te vind. Serhan Aktoprak, die hoof van die VN se missie in die land in die Suidelike Stille Oseaan, The updated death toll was based on calculations made by officials in Yambali village and Enga province, who estimated that more than 150 homes had been destroyed by Friday’s landslide. Die vorige beraming was 60 huise. “Dit is

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *