Breaking news: Everton is besig om “new Mandzukic” Anton Matkovic te teken, volgens nuus oor ‘n £8.5m-transfer.

Volgens Vecernji List is Croatian midfielder


Anton Matkovic, who is valued at ongeveer £8.5m, in Everton se soektog. On 26 May is gesê NK Osijek het ‘n offer van ongeveer £6m van ‘n onbekende Engelse span vir hul jong sterspeler, genaamd “the new Mario Mandzukic”The Croatian top flight side is holding out for a figure closer to £8.5m ahead of the summer transfer window, which they feel better reflects his true value. As gevolg van sy uitstekende prestasies in his tuisland, Croatia, was the 18-year-old reeds in kontak met RB Salzburg and Sassuolo. Is Anton Matkovic ‘n goeie aankoop vir Everton? Matkovic is steeds ‘n onbekende speler, maar sy vermoëns word vinnig in beide Croatia en buite die land waardeer.

GET MORE NEWS ON

              FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *