Breaking football news: Rangers face early competition for Jose Cordoba agreement

Find SportsView SportsView Football:

Delfin’s forward Jose Angulo (L) celebrates with his coach Guillermo Duro during the Copa Sudamericana group stage second leg football match between Argentina’s Belgrano and Ecuador’s Delfin at the Mario Alberto Kempes stadium in Cordoba, Argentina on May 9, 2024. (Photo by Diego Lima / AFP) (Photo by DIEGO LIMA/AFP via Getty Images)

Rangers is in ‘n laat kompetisie vir die ooreenkoms met Jose Cordoba by Steven Mangan op 26 Mei 2024. Rangers is in competition with Eyupspor, a Turkish club, to bring Jose Cordoba to Ibrox this summer. The Gers will on Friday evening Jefte, a Brazilian defenceman, welcome to Ibrox, having already confirmed their summer first signing. Philippe Clement se doelwit is om ten minste agt signings hierdie summer te maak, en Rangers is besig om die transaksie vir Cordoba te voltooi. Rangers is sterk geassosieer met ‘n £3 miljoen-transaksie vir die stopper van Levski Sofia, maar Daily Record rapporteer dat die Eyupspor, ‘n ambitiewe Turkse span, nou ‘n dringende mededinger is. Cordoba was op pad na Ibrox vir ‘n mediese ondersoek, en die transaksie het soos ‘n formaliteit gelyk. As

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *