“Ek kry net ‘n positiewe pas” – Barnsley FC se aanstelling van die 46-jarige man in die plek van Neil Collins

FLW se Barnsley-aanhanger het sy mening

oor The Tykes se aanstelling van voormalige Cheltenham Town-bestuurder Darrell Clarke gedeel. This article is a part of Football League World se “Terrace Talk”-reeks, waarin ons FLW Fan Pundits persoonlike menings gee oor die nuutste nuus, teams, spelers, managers, moontlike signings en ander onderwerpe. Barnsley het bevestig dat Darrell Clarke, ‘n voormalige bestuurder van Cheltenham Town, as hul nuwe hoofafrigter aangestel is. The 46-year-old has agreed to a two-year contract, with the option of an additional one-year extension at Oakwell. As replacement vir Neil Collins, the former manager, after less as ‘n full season in charge, het hy die posisie aanvaar. Ontmoet ons nuwe hoofafrigter! pic.twitter.com/Fme5a3BOZd — Barnsley FC

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM     

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *