Breaking news on Chelsea’s decision to appoint a new manager ‘in 48 hours’ amid Ruben Amorim dispute and Enzo Maresca phone call

Chelsea wil dadelik ‘n nuwe manager aanstel om Mauricio Pochettino te vervang. The

Blues was looking at names like Enzo Maresca, Kieran McKenna and Thomas Frank immediately following his departure earlier this week. Brighton het Roberto De Zerbi verlaat net ‘n paar dae voor Pochettino se vertrek op vrywillige basis, wat gelei het tot die Seagulls se soektog na soortgelyke bestuurders. Nevertheless, as gevolg van daardie besluit is Chelsea bereid om ‘n ander hoofcoach vir die Seagulls aan te stel. Daar is gesê dat Sebastian Hoeness ook bespreek is, maar beide hy en Girona se Michel word vermoedelik nie meer beskikbaar nie. As gevolg hiervan is die finale lyste verklein

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *