Breaking news from Coventry City reveals Burnley’s ideal Vincent Kompany replacement: View

Burnley moet onmiddellik terugkeer na die topliga in die komende Championship-

seisoen, aangesien hulle ‘n relegation van die Premier League moet hanteer. Mark Robins, met sy uitstekende rekord, could be the perfect replacement for Vincent Kompany, who could improve the club’s chances. Robins is ‘n haalbare keuse vir Burnley se manageriale pos, ten spyte van sy kontraktuele verpligtinge by Coventry. Burnley is gereed vir die komende Championship-seisoen nadat hulle in hul laaste wedstryd van die jaar bevestig is dat hulle sal relegeer

Before the final games, the Clarets had returned to their critical form. However, following their defeat away to Tottenham Hotspur in their final away fixture, they were confirmed to be out of the Premier League after losing to Nottingham Forest at Turf Moor. Vincent Kompany en sy span het ‘n moeilike term voltooi, aangesien hulle die vorige season die titel in die tweede tier gehaal het, en baie verwag het dat die voormalige Manchester City-verdediger in die top half sou eindig. Burnley se fokus is nou op pre-season om hul terugkeer na die voorste liga te verseker, maar sonder hul Belgiese bestuurder kan hulle dit nie doen nie.

                  GET MORE NEWS ON

              FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *