Breaking news related to the Yankees prospects: Durbin’s walk-off explosion stirs a wild comeback

Scranton/Wilkes-Barre Triple-A RailRiders het gewen met ‘n wen van 12–10 teen Syracuse Mets—Dit was ‘n ongelooflike wedstryd van die begin tot die einde, wat begin het met ‘n comeback van 6-1 en eindig met ‘n four-run ninth om te wen. Die mees onlangse video van SB Nation se komende MLB-wedstryd – Betaal nou vir die New York Yankees DH Oswald Peraza 1-5, 1 RBI, 1B Carlos Narvaez 0-3, 1 RBI, 1 BB, 3 K RF Oscar Gonzalez 1-5, 1 2B, 1 RBI, 2 K SS Jeter Downs 2-4, 1 HR, 1 2B, 1 RBI, 1 R, 1 BB, 1 K, 1 SB — a walk-off two run blast highlights an outstanding day from him all-around.

 

GET MORE NEWS ON

        FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *