Breaking news: Tottenham Hotspur Women 2 v Leicester City Women 1.

Leicester City Women speel Tottenham

Hotspur in die FA Cup semi-finals this afternoon, en hulle het die geleentheid om hul eerste keer na Wembley te reis. Leicester City se span bestaan uit Kop, Cayman, Green, Howard, Bott, Takarada, Tierney, Momiki, Rantala, Rose en Petermann. Interim-bestuurder Jennifer Foster hou die same span wat in die WSL teen Aston Villa gespeel het, en Leicester City Women staan voor die grootste wedstryd in hulle geskiedenis, ‘n FA Cup semi-final teen Tottenham Hotspur, waar hulle die kans het om die eerste keer na Wembley te reis. Kop, Cayman, Green, Howard, Bott, Takarada, Tierney, Momiki, Rantala, Rose en Petermann is die lede van Leicester. Jennifer Foster, die interim-bestuurder, behou dieselfde span wat onlangs 2-2 teen Aston Villa in die WSL gewen het. We are trying

GET MORE NEWS ON

                    FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *