BREAKING NEWS NOW: Callum O’Hare extends: If these things happen in Coventry City, Mark Robins will be on cloud nine.

After McFadzean’s departure, Robins seeks to secure signing of Luis Binks for strength in

defense. After outstanding performances in 2023/24, is Sky Blues hopeful Callum O’Hare will extend his contract. Daar is geglo dat Ben Sheaf se kontrakverlenging noodsaaklik was om transferbelangstelling te verminder en die span vir die 2024/25-seisoen te versterk. As Koventry City nie die play-offs kon bereik nie, het hulle nie hul hoofdoel vir die 2023–2024 Championship-reeks bereik nie. Aan die ander kant het die fans van die Sky Blues ‘n wonderlike jaar gehad, aangesien hulle hul klub in die FA Cup semi-finals gebring het. The Sky Blues is in good hands under Mark Robins’ management. After reaching the play-off final in 2023, the club will try to get into the top six in 2024/25.

GET MORE NEWS ON

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *