BREAKING NEWS: Celtic is aangeraai om Rangers se sterspeler Abdallah Sima in die summer te kry, volgens ‘n Sky Sports-verslaggewer.

Kenny Miller het gereageer op ‘n Celtic fan

wat live op die lug gesê het dat die Hoops moet probeer om Abdallah Sima, ‘n loanee van die Rangers, hierdie summer te kry. The Brighton loanee has been in great shape this season under Philippe Clement. However, it is unclear whether the Gers have the financial resources to permanently obtain his signature.Aangesien die Gers-hoof het toegegee dat hy desperaat sou wees om die Senegalese speler gedurende die summer-transfervenster te behou, het ‘n Celtic-aanhanger aan Sky Sports-verslaggewer Miller gesê dat die Hoops moet inkom. “My main point tonight is that Celtic have got money to spend this summer, I think we should go in for Sima, take him from under Rangers’ nose,” said the fan on the Clyde 1 Superscoreboard on May 17.” Miller het gereageer deur te sê: “At the end of the day, I don’t think Celtic would be looking for a signing like that.” Sima het ‘n wonderlike jaar gehad, maar ek dink hy is soortgelyk aan Maeda. Celtic benodig ‘n wingspeler, maar Sima is nie een.

GET MORE NEWS ON

              FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *