Breaking news oor Everton se oorname: O’Rourke stunned deur ‘n “crazy” update

After Farhad Moshiri extended the deadline for UK 777 Partners to complete its

acquisition of Everton until the end of May, has there been a further extension. In Football Insider se Inside Track podcast se mees onlangse uitgawe, sê senior correspondent Pete O’Rourke dat die Toffees-eienaar se besluit om ‘n bykomende extension aan die US investment group te gee, ‘n “crazy” besluit is nadat hulle nie enige bewys van finansiële steun kon lewer nie

The Premier League has informed the Miami-based group that it must meet several prerequisites before the takeover can be approved. On 10 May het Football Insider onthul dat, ten spyte van voortdurende onderhandelinge oor die ooreenkoms by Goodison Park, die takeover nie sal voltooi word nie. 777 Partners is onwaarskynlik om die Everton-koop te voltooi, al het dit die Premier League se geskikte en geskikte eienaars se toets slaag. Daar is egter probleme met finansiering.

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *