Breaking news: Lee McCulloch noem net drie transfer assets wat Rangers nodig het om die summer-herstel te finansier.

Lee McCulloch glo dat Rangers net drie verkoopbare eiendomme het om te help betaal vir Philippe Clement se voorspelde oorhaul in die somer. Ahead of next season, there will be major changes, with signings and exits to be sanctioned, as confirmed by Ibrox manager earlier today. He het erken dat die transformasie groter is as wat hy

aanvanklik verwag het, en dit het vrae ontstaan oor die manier waarop die klub beplan om die fondse te verskaf wat nodig is om Clement te gee wat hy wil hê en nodig het om op ‘n waardige wyse te veg vir die Premiership titel in die komende term. McCaulloch is nie oortuig dat die klub se aantal spelers voldoende is om finansiële bystand vir enige veranderinge te verskaf nie, maar hy het drie bekende spelers genoem wat hy glo hulle kan oorweeg om te bekom.

GET MORE NEWS

          FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *