Breaking news: Is Hunt korrek oor ‘n donker gat van £38 miljoen?

Chancellor Jeremy Hunt het ‘n dokument vrygestel wat die totale bedrag wat Labour se spendingverbintenis gaan kos, bereken en beweer dat dit ‘n tekort van £38.5 miljard in die regering se finansies sal veroorsaak. Labour, wat die Tories van ‘n swak bestedingsbeleid beskuldig het, het die verslag veroordeel, beweer dat sommige van die policies genoem is verkeerd en dat sommige van die berekeninge van uitgawes onakkuraat is. On the Tory list of Labour’s spending commitments, many of the 19 items involve relatively small sums of money. We het die top five ondersoek, wat twee thirds van die befondsing uitmaak. Daar is sommige wat akkuraat is, terwyl ander minder akkuraat is.

GET MORE NEWS ON

            FAFATALLTIMESPORTS.COM

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *