Breaking news: “I feel harsh”—Fan pundit from Coventry City wants more from celebrity pair

Coventry City het ‘n uitstekende vertoning in die kampioenskap gehad, en hulle het net in die play-offs gemis en in negende plek

geëindig. Van Ewijk en Palmer was onderweldigend, en daar was kommer oor Palmer se onverskilligheid en sy lae produksie ten spyte van sy talent. Neil, ‘n FLW-fan, sê Coventry moet oorweeg om Palmer te verkoop hierdie summer en ‘n verbetering te soek om in die league te bly. This article is part of Football League World se “Terrace Talk”-reeks, waarin ons FLW Fan Pundits persoonlike menings gee oor die nuutste nuus, teams, spelers, managers, moontlike signings en ander onderwerpe.

The Sky Blues was beaten by Luton Town on penalties in last season’s play-off final, and after losing the summer stars Viktor Gyokeres and Gustavo Hamer, they were slow to start the season. Coventry was in late November as low as 20th in the table, and while they ended up missing out on the play-offs as they finished ninth, they had emerged as top six contenders after a great second half of the season

 

GET MORE NEWS ON

                FAFATALLTIMESPORTS.COM

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *